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FLORIDA PUBLIC SERVICE COMMISSION 
12 

VOTE SHEET 

MARCH 5, 2002 

RE: Docket No. 010119-WS - Application for transfer of facilities of 
Steeplechase Utility Company, Inc., holder of Certificate Nos. 515-W and 
447-S in Marion County, to Florida Water Services Corporation, holder of 
Certificate Nos. 373-W and 322-S, for cancellation of Certificates 515-W 
and 447-S, and for amendment of Certificates 373-W and 322-S. 

ISSUE 1: Should the Commission order Steeplechase or Florida Water to show 
cause, in writing within 21 days, why it should not be fined for failing to 
charge its authorized wastewater rates, in apparent violation of Section 
367.081 (1) , Florida Statutes? 
RECOMMENDATION: No. The Commission should not order Steeplechase and/or 
Florida Water to show cause, in writing within 21 days, why it should not 
be fined for failing to charge its authorized wastewater rates, in apparent 
violation of Section 367.081(1), Florida Statutes. Staff recommends that 
the utility should impute the revenues that would have been generated if 
the tariffed gallonage cap had been billed for residential wastewater 
service. Florida Water should be required to pay its regulatory assessment 
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fees (RAFs) based upon the imputed amount through June 1, 2003. Florida 
Water should be put on notice that after June 1, 2003, the utility should 
commence billing in accordance with its tariff, and should continue doing 
so until authorized to change by this Commission in a subsequent 
proceeding. 

ISSUE 2: 
Water, the cancellation of Certificates Nos. 515-W and 447-5, and the 
amendment of Certificates No. 373-W and 322-5 be approved? 
RECOMMENDATION: Yes. The transfer of facilities of Steeplechase tc 
Florida Water, the cancellation of Certificates Nos. 515-W and 447-S, and 
the amendment of Certificates No. 373-W and 322-S should be approved. 
description of the territory being transferred is appended to staff's 
February 21, 2002 memorandum as Attachment A. 

Should the transfer of facilities of Steeplechase to Florida 

A 

ISSUE 3: What is the rate base of Steeplechase at the time of transfer? 
RECOMMENDATION: The rate bases, which for transfer purposes reflect the 
net book value, are $122,498 for the water system and ($139,747) for the 
wastewater system as of December 31, 2000. 
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ISSUE 4: Should an acquisition adjustment be approved? 
RECOMMENDATION: No. An acquisition adjustment was not requested; 
therefore, an acquisition adjustment should not be included in the 
calculation of rate base for transfer purposes. 

ISSUE 5: Should the rates and charges approved for this utility be 
continued? 
RECOMMENDATION: Yes. Florida Water should continue charging the rates and 
charges approved for this utility system until authorized to change by the 
Commission in a subsequent proceeding. The tariff pages reflecting the 
transfer should be effective for services provided or connections made on 
or after the stamped approval date on the tariff sheets. The utility 
should be required to file a tariff prior to providing reuse service. 

ISSUE 6: Should this docket be closed? 
RECOMMENDATION: Yes. If no timely protest is received to the proposed 
agency action issues, a Consummating Order should be issued upon the 
expiration of the protest period. Should no timely protests be received, 
the docket should be closed. 


